UN MUR DE COLORS, D'ART I DE SOLIDARITAT!
Aquest passat juliol, joves artistes urbans de diversos països europeus van pintar un mural a l'exterior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (c. Benito Menni) en el marc del projecte europeu de col·laboració Erasmus +. La lluita contra els estereotips que encara acompanyen la salut mental van centrar el disseny d'aquesta intervenció artística anomenada "Taboos & Stereotypes".

Durant una setmana, 40 artistes holandesos (Artmongers), britànics, suecs (Kungsbacka SkateHall) i santboians han treballat plegats en ARTaboo. Els i les joves participants han tingut l'oportunitat de treballar les seves obres des de la inclusió social i fer d'aquest mur un espai més visible i menys distant. El CCCA s'ha encarregat de la producció artística en l'execució de l'obra.

Durant l'estada a la nostra ciutat, els nostres visitants van gaudir d'un programa d'activitats que van combinar sessions pedagògiques i accions de complicitat amb els veïns i les veïnes i amb les persones usuàries del centre de salut mental. El procés del treball que vam realitzar s'ha pogut seguir per mitjà de fotografies i vídeos per les xarxes socials amb l'etiqueta #ARTaboo i imatges penjades en aquest enllaç