ACCIÓ ARTÍSTICA PEL 'DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES REFUGIADES'
Aquest 20 de juny el CCCA participa amb un gran projecte artístic amb més de 800 nenes i nens de les escoles de Sant Boi, un dels actes que celebra el Dia Internacional de les Persones Refugiades i que organitza el Departament de Cooperació municipal.

El projecte que condueix el CCCA ha estat coordinat per l'artista Javier Salas i s'ha treballat amb les escoles santboianes i l'ACAR, l'Agència Catalana d'Ajuda al Refugiat. Les escoles de Sant Boi que hi han participat han fet tot un seguit de reflexions sobre una premisa, 'Què et duries en una maleta si haguessis de marxar corrents? i sobre altres fets relacionats amb aquest dramàtic fenòmen, sobre el que representa aquesta fugida precipitada de les persones afectades pels conflictes internacionals i que acaben assumint el dur paper de la fugida i el refugi.

Ara sou vosaltres que teniu una cita el 20 de juny, serà una trobada multitudinària i una acció que us podem assegurar, no us deixarà indiferents! Apunteu-vos-hi, 0 de juny, de les 9.30 a les 12h. a la Pl. Ajuntament i Rambla. Lluitem per un món sense conflictes!