El CCCA participa a les "2das. Jornadas de Rehabilitación en Salud Mental" a Argentina
Aquest mes de maig comencen les "2as. Jornadas de Rehabilitación en Salud Mental: usinas de salud mental" a Buenos Aires, Argentina. I el CCCA hi ha estat convidat!

L'Àrea de Salut de l'Ajuntament de la Ciutat de Buenos Aires organitza des de fa dos anys unes jornades dedicades a la promoció i difusió de les activitats i estratègies en rehabilitació en salut mental des de la perspectiva d'inclusió comunitària dels usuaris del seu servei, aquesta edició centrada en la inclusió sociolaboral i cultural en salut mental i la lluita contra l'estigma d'aquest col.lectiu. Les jornades constaran de taules de treball i projectes d'estudi. I un d'ells serà el CCCA i la seva tasca sobre art comunitari i col.lectius de salut mental.

Com no ha estat possible assistir de persona, el CCCA ha enviat un video sobre el projecte del Centre i el LAC, amb la participació del director Joanjo Castaneda i Eduard Ruiz, comissari del LAC. Estem molt contents que s'hagi tingut en compte el nostre cas, en una propera ocasió podrem olorar d'aprop els aires de l'Av. Corrientes portenya ;)

Podreu trobar més informació sobre aquest projecte AQUÍ