Colors i GeniAlogies, dues cares d'una mateixa moneda en aquest taller!
La proposta 'Colors' ens mostra el llenguatge dels colors, el seus diferents significats i altres misteris que us anem desvetllant.
'GeniAlogies' presenta una selecció interessant de dones que han estat exemple de templança i lluita quotidiana en poemes i imatges.
Ens direu, i aquestes dues propostes què ténen a veure? Doncs aquest dissabte 'les farem a veure'!

El taller Nens de blau i Nenes de rosa de Colors reivindica la importància de l'ús de tots els colors entre nenes i nens, que els colors són també una construcció sociocultural producte de potents campanyes de marketing... I les dones de GeniAlogies demostren que és possible trencar estereotips!

Vine aquest dissabte a les 12h. a aquesta interessant xerrada organitzada per A Granel i després passa't per la petita exposició 'GeniAlogies', veuràs que tant tu com els teus nens sortireu coneixent noves idees i nous exemples interessants a seguir... I és que l'art transforma! ;)