XAVIER MASERO, sobre el temps i l'ordre.
I després de Reis, arriba una nova exposició al CCCA: 'Xavier Masero. Del Temps i de l'Ordre'.
Xavier Masero, artista multidisciplinar, barceloní i vell conegut de Sant Boi, és còmplice del projecte Sala de Creació La Peixateria de La Coope (els peixos de la marca són seus). De molt jove, participà de la formació de Josep Guinovart i Paolo Vitali, ha realitzat diferents mostres de pintura i ceràmica escultòrica a l'Art Fair Málaga, a la Fundació Vila Casas, a l'Institut d'Estudis Illerdencs i altres galeries i centres d'art d'arréu.

Xavier Masero te una mirada que més que mirar les coses, les disecciona per a saber com estan fetes, potser serà per la seva evolució artística, que més enllà de les dues dimensions que proporciona un llenç també s'atreveix amb la tridimensionalitat de la ceràmica o la mirada de més dimensions del videoart! Més que al peix -diria Masero- estimo la pell del peix. De la naturalesa, escull les seves formes i del pensament, els seus processos:

Per tot això l’obra de Masero és més aviat estructural, mecànica. El seu traç es debat entre la matèria orgànica i el gest, deriva entre la geometria que modula l’orbe i el caos que l’allibera, i explora més enllà del tot, la suma de les parts, retalls on la natura espontània es converteix en art. Joanjo Boya.

L'artista presentarà moltes obres de gran format, escultures de ceràmica i una interessant videoinstal.lació. Estem expectants!
AQUÍ podreu visualitzar o descarregar-vos el programa de mà.