L'artista PILAR ROSADO al Festival Panoràmic comissariat per primeres espases de la fotografia contemporània.
L'artista santboiana Pilar Rosado presenta una proposta de videoart al Festival Panoràmic de Granollers. El Festival, amb l’afany d’experimentar la potencialitat narrativa i creativa dels nous llenguatges audiovisuals, posa en marxa l’exposició La Tèrmica LAB, la part expandida del festival que mostra i divulga el treball dels artistes que utilitzen els nous mitjans audiovisuals com a eines d’expressió i d’investigació.

Panoràmic està ubicat a la Roca i Umbert de Granollers i és una proposta d'espai d'experimentació i investigació que reflexiona sobre les connexions entre fotografia i cinema. Panoràmic és una iniciativa de l'Escola Grisart, i compta amb la complicitat de Joan Fontcuberta, Jesús Vilamajó, Joana Hurtado, Fèlix Pérez-Hita, Andrés Hispano i Laia Casanova... Tot un luxe, enhorabona Pilar!