El CCCA també es mou a ciutat
Estem tan sobrevitaminats que no en tenim prou amb les quatre partes del Centre, és per això que qualsevol proposta ciutadana interessant que ens arriba, l'agafem sense pensar-hi! ;)

Fa uns dies hem començat el projecte 'Colors' amb quatre escoles de la ciutat (els CEIP Gaudí, Amat Verdú, Casanova i Casablanca), amb tots els cicles i més de 1.500 nens! I què és 'Colors'? Doncs un projecte que recull la importància dels colors com a llenguatge i com a element artístic a la nostra vida, i amb preguntes tan curioses com T'imagines una vida sense colors? Ben aviat us explicarem com va procedint tot, qui hi ha al darrera i quines activitats relacionades es preparen.

A setembre vam inaugurar la tercera edició del LAC (Laboratori d'Art Comunitari), i entre les instal.lacions que es van presentar, tenim 'deslocalitzada' fora del CCCA a Pati de llums, una proposta que es va realitzar a les instalacions del Parc Sanitari Sant Joan de Deu amb amb pacients de les clíniques Sant Joan, Huedi, Santa Ana, Sant Carles i els artistes Cristian Alonso i Eduardo Ruiz i l'ajut de Torrents d’Art. Allí es va treballar amb els raigs solars, els colors, les percepcions i les transformacions com per canviar l'aspecte d'espais poc diàfans com els patis de llum o els celoberts, amb instal.lacions fetes amb estructures, llums i colors. I dels resultats estan molt contents els seus usuaris!

El Barri Antic te ganes de fer coses boniques, i és per això que s'ha arrencat un procés participatiu amb veïns i associacions del districte per implementar activitats d'art comunitari i art urbà. La iniciativa neix a partir de la proposta de veïns del barri, i compta amb la implicació del CCCA, de Cal Ninyo, del districte i del Departament de Comerç municipal.