Arriba "Pedra, Fusta, Ferro", una restrospectiva sobre l'escultor PERE GARCIA LEYES
Segur que molts coneixeu l'obra de l'escultor Pere Garcia, però si us diem que haureu passat desenes de vegades fent voltes i voltes al voltant d'una de les seves peces - la rotonda del rugby - segurament ara l'ubicareu molt millor, oi?

Pere Garcia Leyes és un destacat artista, que ha fet de l'escultura la seva vida, una vida artística que ja des del seu propi nom Pere (pedra), de tenir fusta de creador (fusta) i d'haver estat exjugador de la Santboiana i determinat com el crit de Ferro del rugby (ferro), qui l'honren, han volgut jugar amb aquestes característiques, amb els materials amb els que ha treballat al llarg de la seva vida i amb el títol de l'exposició: "Pedra, Fusta, Ferro".

Aquesta és una proposta retrospectiva amb més de 30 peces que resumiran la seva llarga trajectòria com artista, com a creador i com a escultor experimental de diferents materials, de formats, relleus i formes que ha sabut moldejar amb sensibilitat i bellesa. És, a totes llums, un homenatge merescut a un artista santboià en majúscules.

"Pedra, Fusta, Ferro", de Pere Garcia Leyes. Del 30 novembre'17 (18h. inauguració) a 1 febrer'18.