No són els primers 100 dies, però quasi!
No volíem deixar de compartir amb tots vosaltres com ens han anat aquests primers 6 mesos de canvis al CCCA, una tasca que malgrat les dificultats portem amb molt d'entusiasme... I aquest anàlisi ens ha portat a valorar molt positivament també les xifres que ens indiquen que estem aconseguint sense pressa però sense pausa la involucració de cada cop més persones i col.lectius en aquesta proposta de fer amb l'art comunitari. Aquí van algunes estadístiques:

Des del passat octubre'16 a juliol'17 hem realitzat:

a. Fem part de 18 projectes on l'art i el treball amb diferents comunitats.
Els processos, són l'ànima fonamental de la col.laboració. Alguns exemples: No vull ser un Zombi amb l' Escola Joan Bardina, You are my Hero, amb el Centre Obert Don Bosco, el Projecte pati amb l'Escola Antoni Gaudí, el Jardins, per un espai de joc lliure amb el Col·lectiu Educació Viva, Projecte expositiu amb l’Associació Activament., el projecte Memòria i Art de Circula Cultura i el Departament Educació, la Sala surrealista amb el Parc Sanitari Sant Joan de Deu, La finestra de l'Art a la Casa de la Vila, amb Alicia Cónsul o l'exposició commemorativa sobre el Punk amb Cal Ninyo i l'Ateneu.

b. Una nova proposta didàctica per a les escoles.
1.084 alumnes han passat pels tallers + 1.100 alumnes han practicat projectes a la carta = Un total de 2.184 han passat per les propostes educatives del Centre.

c. Més de 7.000 visitants en aquests primers 6 mesos.
5 exposicions a la Sala gran + 3 a la sala petita + 3 actes grans = total 7.741 visitants han passat per les exposicions i activitats complementàries.
És a dir, en aquests 6 primers mesos de vida (que no 100 dies de govern) han passat pel CCCA Can Castells Centre d'Art un total de 9.925 persones, s'han realitzat 8 exposicions i hem participat en 18 projectes!

No està mal, oi? Doncs les que queden per venir, i la de projectes que encara us hem d'explicar... Estem satisfets, i agraïts, sense la vostra complicitat el Centre no seria una realitat! ;)