Ceràmica en els Tallers d'Arts Plàstiques
Fa poc temps comentàvem que en aquest curs el taller d’arts plàstiques tenia la intenció d'incorporar un taller de ceràmica, i és que treballar la tridimensionalitat és un dels recursos creatius que millor funciona al nostre cervell per a expressar emocions, idees i conceptes abstractes, diuen que és una de les millors maneres de "construir" instintivament.

Per aquesta tasca, s'incorpora a l'equip del Taller la ceramista Zita Rodrigues, col.laboradora habitual del LAC que treballa amb una interessant proposta que anomena "Expresiones" des dels valors, el medi ambient i l' expressió plàstica i on els alumnes podran descobrir les manifestacions més amagades que el tacte i l'instint ens revel.la, experimentant amb les diferents tècniques d'elaboració de la ceràmica i la seva decoració.

Hi haurà un taller per a nens i un altre per adults, i està previst que comencin a partir de principis d'octubre. Per als interessats en rebre més informació i en les inscripcions, podeu escriure a cancastellscentredart@gmail.com

Si la informació que ens arriba és certa, aquest serà el primer cop que a Sant Boi es faran cursos de ceràmica, així que us animem a treballar amb la terra, el fang i les vostres mans i obrir camí!