Novetats de la proposta educativa 17/18
No voldriem deixar de fer esment a la proposta educativa que el CCCA dirigeix sobretot a les escoles que ens visiten, però també al nostre públic i als centenars d'aprenents de l'art que som tots.

La proposta educativa que presenta el Centre vol anar més enllà a banda de fomentar la creativitat, i és oferint la possibilitat de treballar també amb valors, com el medi ambient, la solidaritat, positivitzar la diversitat, les famílies, l'arquitectura, els rols i els gèneres, etc.

A la proposta exclusivament centrada en les escoles i centres de formació s'han incorporat 11 tallers diferents adaptats al currículum escolar. Una de les novetats és que en alguns tallers s'incorporen artistes locals com l'Ester Madurga a "Parlem de la Família" i l'Alícia Consul a "Selfie. Identitat i gènere" i Ae x AE sobre urbanisme. També en els continguts es tindrà en compte la realitat LGTBI, així com potenciar per sobre de tot els valors que fan de nosaltres una societat més oberta.

Des de fa unes setmanes, ja s'estan concretant les col·laboracions amb les escoles Gaudí, Casablanca, Amat Verdú i Rafael Casanova pel projecte 'Colors' que engegarà l'any vinent i l'eix del qual en aquesta primera fase serà Antoni Gaudí. També i per acabar, incorporem una proposta de LandArt per a treballar art i natura amb els nens als nous jardins.

Podeu consultar les propostes educatives en l'apartat del web Espais d'Aprenentatge.