'Art&Picnic', una festa d'estiu al CCCA!
El dissabte 17 de juny el CCCA fa una festa d'estiu amb Art&Picnic, un dia distès per a conèixer el fantàstic espai que és Can Castells!

El proper dissabte 17 de juny Can Castells està de festa amb l'Art&Picnic, una jornada que des de les 10 i fins les 20,30h. us convida a conèixer el nou projecte de Can Castells, una oportunitat festiva i informal on podreu visitar les diferents exposicions i uns jardins renovats, on podreu gaudir de diferents tallers creatius per a totes les edats dirigits per artistes. Podreu practicar el Land Art en família, escoltar música, participar en una gran proposta d’art comunitari als Jardins o passejar pel mercat d’art d’artistes de Sant Boi, tot regat amb alguna sorpreseta més. Hi haurà servei de bar i us convidem que us animeu a dur-vos estovalles i fer un picnic sobre la gespa, of course!