'L'ODISSEA', Exposició col.lectiva
Exposició col·lectiva de diferents artistes locals i amb artistes convidats. Un recorregut que ens parla dels drets de les persones refugiades i com ha estat la seva Odissea personal. Amb propostes de videoart, pintura, fotografia i altres tècniques artístiques que intenten denunciar i reflexionar sobre el drama i fer de finestra oberta a les històries de moltes d'aquestes persones i reivindicar el compliment del dret d'asil: l'il·lustrador Juan Linares ha creat el fresc Vies segures en una de les parets del CCCA on reivindica els camins per accedir a l'asil, el documental Això s'ha d'haver viscutd' Isaac Lupiáñez explica l'exili de la família de la santobiana de Magda Cos l'any 1939, o a Rebost III de Miquel Duran, també estableix un vincle entre l'exili republicà i la situació actual al món.

L'exposició també presenta obres dels artistes santboians Laura del Valle amb Unfair palindrome i "Hadal Zone", Humberto Ruíz i Manel Morales amb "Una cultura que ofega és una cultura que s'ofega" i Emilio Rosales "Huyendo de la tierra", peça que acompanya la postal de promoció de la mostra.

Paral·lelament hi ha previst un treball amb uns mil alumnes de les escoles de Sant Boi, que es plasmarà amb un happening el dia 20 de juny, en commemoració del dia internacional dels refugiats.

(imatge a home del DIARI ARA)