EXPOSICIÓ 'Topografies Digitals', de PILAR ROSADO
LaSaleta presenta "Topografies Digitals", una proposta trencadora sobre la tecnologia més actual i l'art, una relació que parla sobre el concepte d'art actual i la irrupció de la intel.ligència artificial.

Pilar Rosado és una artista santboiana que treballa amb el videoart. De formació multidisciplinar essent doctora en Belles Arts, llicenciada en biologia i analista informàtica, ha trobat en la imatge numèrica el territori on desplegar el seu projecte artístic. Interessada en els algoritmes que poden generar imatges a partir de dades numèriques i d’informació digitalitzada, manipula la informació existent per produïr noves imatges que qüestionin la definició de fotografia i les convencions de gènere, com el paisatge o el retrat, així com la noció d’autoria. Aquesta artista-programadora pot generar algorismes que simulin els nostres sistemes perceptius, convertint-se així en el fotògraf des de l’interior de la imatge.

No deixeu de visitar el seu web www.pilarrosado.eu